serderidis_mexico_day3_1.jpg
Συνεχίζει απτόητος την πορεία του προς τον τερματισμό και τους πρώτους βαθμούς της κατηγορίας WRC2 ο Ιορδάνης Σερδερίδης. Κατάφερε να ολοκληρώσει με επιτυχία τις ειδικές διαδρομές του δεύτερου σκέλους και έκανε ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου του. Το Σάββατο αποδείχτηκε η σκληρότερη ημέρα για τους συμμετέχοντες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του WRC αφού σημαδεύτηκε από πολλές εγκαταλείψεις.

serderidis_mexico_day3_2.jpg

Ο συμπατριώτης μας τις εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κατάφερε να οδηγήσει την Citroen DS3 R5 στην 8η θέση του WRC2 και στην 16η θέση της γενικής κατάταξης. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τον ρυθμό μας και με το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Κάναμε ένα λάθος στην δεύτερη ειδική της ημέρας το οποίο μας κόστισε πάνω από 2 λεπτά. Σε εκείνο το σημείο χάσαμε και την όπισθεν» δήλωσε ο Καβαλιώτης οδηγός και συμπλήρωσε:


«Όλα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς και σύμφωνα με το σχέδιο μας. Θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε πολύ για να κρατήσουμε πίσω μας τον Stéphane Lefebvre που αγωνίζεται με ίδιο αυτοκίνητο.  Η Κυριακή περιλαμβάνει μία μεγάλη ειδική 56 χιλιομέτρων η οποία είναι πρόκληση για εμάς. Ελπίζουμε για το καλύτερο». Ο περσινός πρωταθλητή Nasser Al Attiyah με Ford Fiesta RRC πέρασε στην πρώτη θέση της κατηγορίας WRC2 εκμεταλλευόμενος την εγκατάλειψη του Ουκρανού Yurii Protasov με ίδιο αυτοκίνητο.
Μόλις 3 ειδικές διαδρομές περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του αγώνα με τα 56 χιλιόμετρα της ειδικής Guanajuatito που διεξάγεται το πρωί να είναι τα πιο σημαντικά στην τελική διαμόρφωση του αποτελέσματος.