Λόγω των ημερών του Πάσχα, η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για το 34ο Ράλλυ Κένταυρος το οποίο είναι προγραμματισμένο να γίνει το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου, παρατείνετε μέχρι την Τετάρτη 8 Μαΐου, και ώρα 6 μ.μ. Προς ενημέρωση θεατών και αγωνιζομένων, οι συμμετοχές μέχρι στιγμής, ανέρχονται στις 29 εκ' των οποίων οι 4 είναι ιστορικά.
O αγώνας θα πραγματοποιηθεί με την προϋπόθεση να κατατεθεί απ' όλους τους αγωνιζόμενους το παράβολο συμμετοχής μέχρι τη λήξη της προθεσμίας δήλωσης συμμετοχών.
pdf  Λίστα προσωρινών συμμετοχών

Ύστερα από τη ματαίωση του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις η ΟΜΑΕ αποφάσισε προκειμένου να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Ιστορικών Αυτοκινήτων τα αυτοκίνητα sporting να συμμετάσχουν στο 34ου RALLY ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.

Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου χαιρετίζει την απόφαση αυτή της ΟΜΑΕ και καλωσορίζει τα πληρώματα των αυτοκινήτων sporting για τη συμμετοχή τους στον αγώνα του 34ου RALLY ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ.
Έτσι μετά από αρκετά χρόνια τα πληρώματα θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στις πανέμορφες ειδικές διαδρομές του Πηλίου.
Παράλληλα και οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα πανέμορφα αυτά αυτοκίνητα.
Η Λέσχη περιμένει μεγάλη συμμετοχή αυτών των αυτοκινήτων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία απευθυνθείτε στο site www.lavolos.gr ή στα τηλέφωνα της Λέσχης 2421055339.6947156759 κ.Γαρουφαλιά και 6944590640 κ .Μπέτα.