halikorinth-thumb.jpg
Με “όπλο” τους το χωμάτινο Peugeot 206 Kit-car συμμετείχαν στο 15ο Ράλι Κορίνθου οι Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης – Λεωνίδας Μαχαίρας, προτελευταίο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι 2011, τερματίζοντας μετά από μεγάλη μάχη στην πρώτη θέση των κατηγοριών F2 και F3 μπροστά από τους Σάββα Λευκαδίτη-Βαγγέλη Άκρατο με Peugeot 206 Kit-car επίσης.

Αναμφίβολα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον νεαρό ταλαντούχο οδηγό και τον πολύπειρο συνοδηγό που τους έφερε στην κατάκτηση του τίτλου της κατηγορίας F3 για το πρωτάθλημα και τους έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην βαθμολογία από τους δεύτερους Γιώργο Κοσμόπουλο – Ευτύχιο Ευτυχιάδη για τον τίτλο του πρωταθλήματος F2 όπου και θα κριθεί στο Ράλι Παλλάδιο.

Το πρωινό μουδιασμένο ξεκίνημα της πρώτης ειδικής διαδρομής δεν ήταν αρκετό για να τους στερήσει τη νίκη καθώς μετά ανέβασαν ρυθμό και κατάφεραν επικρατώντας στις 3 επόμενες ειδικές διαδρομές να πάρουν τι πολυπόθητη νίκη. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πλήρωμα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με το άριστα προετοιμασμένο αυτοκίνητο από το μηχανικό του Θανάση Βασιλείου

Επόμενος και τελευταίος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι για το 2011 είναι στις 19 Νοέμβρη το Ράλι Παλλάδιο στην περιοχή της Νέας Περάμου όπου το πλήρωμα θα συμμετέχει με το γνωστό Peugeot 206 Super 1600.

Τις προσπάθειες του Κωνσταντίνου Χαλιβελάκη και του Λεωνίδα Μαχαίρα υποστηρίζουν οι εταιρίες ΕΚΟ Καύσιμα, Peugeot Lion Hellas, το περιοδικό 4Τροχοι και η εταιρία RON s.a. ενοικιάσεις αυτοκινήτων – γραφείο γενικού τουρισμού.