acrostartthumb.png
Η τελετή εκκίνησης του Rally Acropolis πραγματοποιήθηκε "υπό το βλέμμα των Θεών", σύμφωνα και με το σλόγκαν του αγώνα, κάτω από την Ακρόπολη στο κέντρο της Αθήνας. 41 πληρώματα πέρασαν την ράμπα της εκκίνησης τα οποία καταχειροκροτήθηκαν από τους πολλύς θεατές που έδωσαν το παρόν. Βέβαια οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν πολύ το όλο σκηνικό με δυνατή βροχή να ξεκινά λίγο πριν την έναρξη της τελετής. Παρ' όλα αυτά ο κόσμος παρέμεινε για να δει από κοντά τους superstars του WRC. Λίγο πριν, τα πληρώματα οδηγήθηκαν στον Ιερό Ναό της Ακρόπολης για την αναμνηστική φωτογραφία ενώ αμέσως μετά και για αρκετή ώρα υπέγραψαν αυτόγραφα στους θαυμαστές τους.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με αρκετούς οδηγούς και το συμπέρασμα καταλήγει στην λέξη "smart" που σημαίνει "έξυπνα". Αυτή ήταν η λέξη που χρησιμοποίησαν όλοι τους καθώς αυτός θα είναι ο τρόπος για να "επιβιώσουν" στον αγώνα που σύμφωνα με τα λεγόμενα τους θα είναι από τα σκληρότερα Acropolis των τελευταίων ετών!

Η 1η ημέρα του αγώνα περιλαμβάνει 6 ε.δ. (μόλις 1 επαναλαμβανόμενη) οι οποίες θα οδηγήσουν τα πληρώματα στην περιοχή της Θήβας και της Λαμίας.

Δείτε το ωράριο και τις επίσημες προσβάσεις του αγώνα:

http://www.acropolisrally.gr/GR/2011/event-2011/itinerary-2011/

http://www.acropolisrally.gr/GR/2011/spectators-2011/acces_to_ss-2011/