Για δέκατη συνεχόμενη χρονιά η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων βρίσκεται στην τελική ευθεία προετοιμασίας ενός αγώνα που είναι θεσμός για την πόλη μας. Το 10ο πλέον, Rally Χανίων, με μεγάλο χορηγό το συνεργείο-ηλεκτρολογείο «CHANIA CAR & TRUCKS» θα πραγματοποιηθεί στις 17 & 18 Απριλίου 2010 και θα αποτελέσει το δεύτερο γύρο του παγκρητίου επάθλου rally sprint. Μεγάλη καινοτομία και πρόκληση του φετινού αγώνα είναι οι τέσσερεις ειδικές διαδρομές οι οποίες θα είναι διαφορετικές κι όχι επαναλαμβανόμενες. Έτσι αυξάνεται το ενδιαφέρον των πληρωμάτων, με αποκορύφωμα την τελευταία και μεγαλύτερη Ε.Δ. των 21 χλμ!
Το Σάββατο 17 Απριλίου το βράδυ, θα γίνει πανηγυρική εκκίνηση των πληρωμάτων στην κεντρική πλατεία της «Αγοράς» των Χανίων, ενώ στον ίδιο χώρο, το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει ο τερματισμός του αγώνα.
Συγκεκριμένα, οι Ε.Δ. συνολικού μήκους 53 χλμ, που καλούνται να αναμετρηθούν φέτος οι συμμετέχοντες, είναι:
Ε.Δ. Νο1: Μεγάλα Χωράφια – Μαλάξα Ε.Δ.
Νο2: Βαντές – Κοντόπουλα Ε.Δ.
Νο3: Κολένι - Καληδονία - Ροδοπού Ε.Δ.
Νο4: Βαντές - Λούλος - Γερολάκκος - Μαλάξα.

Οι συμμετοχές λήγουν την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 20:00.

Για τα πληρώματα εκτός Κρήτης που επιθυμούν να τρέξουν, η Α.Λ.Α.Χανίων παρέχει δωρέαν διαμονή, 40% έκπτωση στα ακτοπλοικά εισιτήρια με την ΑΝΕΚ LINES καθώς και πριμ εκκινήσεως, ενώ στα κρητικά πληρώματα παρέχεται δωρεάν διαμονή και πριμ εκκινήσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 28210 74896,86756 και 88705 , ενώ θα ακολουθήσουν δελτία τύπου σχετικά με τον αγώνα, τα οποία θα μπορείτε να παρακολουθείτε και από το ανανεωμένο site της Α.Λ.Α.Χ. : www.alahanion.gr

Σχετικά έγγραφα:

pdf Χάρτης διαδρομής