5ο Ράλλυ Σπριντ Όθρυς Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου συνδιοργανώνει μαζί με το Δήμο Αλμυρού για 5η συνεχόμενη χρονιά το Rally Sprint ΟΘΡΥΣ στις 24 – 25 Νοεμβρίου 2012 στην περιοχή Αλμυρού και στο ομώνυμο βουνό όθρυς του Ν. Μαγνησίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 15 χλμ στο πανέμορφο βουνό της Όθρεως, σε μια διαδρομή από Αλμυρό, Κωφοί μνημείο C 130, λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού.
Ο αγώνας μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτινων Αγώνων Ράλλυ Σπρίντ και έχει συγκεντρώσει 31 συμμετοχές.  

Στα 1400 συμμετέχουν οι ήδη κυπελλούχοι των ασφάλτινων σπριντ 2012, Κώστας Παπαδημητρίου – Κοντός Νίκος, οι οποίοι προηγούνται με 33 βαθμούς.

Στα 1600 συμμετέχουν οι διεκδικητές του κυπέλλου, Δημ. Πλακουτσής - Στ. Παναγιωτακόπουλος με 37 βαθμούς και οι Βασ. Γάτσος – Μαρία Αμαραντίδου με 24 βαθμούς. Και τα δυο πληρώματα διακρίνονται για την σταθερότητά τους και την ικανότητα να πλασάρονται σε υψηλές θέσεις.

Με το Νο 28 θα λάβουν μέρος οι νικητές του απαιτητικού Ράλλυ Παλλάδιου 2012, που έγινε πριν από 5 ημέρες, κερδίζοντας τις 3 από τις 8 ειδικές διαδρομές, Ξ. Νικολόπουλος – Α. Τσιάπας με Mitsubishi Evo 6.

Με το Νο 29 συμμετέχουν τα μέλη της Λ.Α.Βόλου Αντ. Σταφυλοπάτης – Στ. Στεργιούλας με το Opel astra Opc, οι οποίοι δίκαια θεωρουνται για το 2012 οι πιο … πολυταξιδεμένοι της Λέσχης, διότι ο αγώνας αυτός είναι ο ένατος στη σειρά που λαβαίνουν μέρος !!!

Συμμετέχουν 11 πληρώματα με τα … χρώματα της Λ.Α.Βόλου.

Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα

pdf Δείτε τις συμμετοχές του αγώνα