Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή της 3ης Ανάβασης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων 2012 με 53 οδηγούς να δίνουν το παρόν για μία ακόμα φορά σε μία από τις πιο θεαματικές και δύσκολες αναβάσεις του Πρωταθλήματος.Στις 7 & 8 Ιουλίου, μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού και σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδας, διοργανώνεται η 10η Ανάβαση Κύμης με τη συνεργασία της START LINE, του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και την υποστήριξη της Λέσχης Αυτοκινήτου Κύμης «ΕΛΜΑ».

Με τη νέα ημερομηνία τέλεσης, συμμετέχοντες και θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκτός από έναν πάντα θεαματικό αγώνα στις 52 στροφές της πιο τεχνικής ανάβασης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, τη γνωστή φιλοξενία των κατοίκων της πόλης, αλλά και τις όμορφες παραλίες της περιοχής.

Το βράδυ του Σαββάτου 7 Ιουλίου ο Δήμος Κύμης – Αλιβερίου έχει προγραμματίσει συναυλία έντεχνου λαϊκού τραγουδιού στο γήπεδο της πόλης, ενώ για ακόμα μία φορά οι συμμετέχοντες οδηγοί θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Το πρόγραμμα του αγώνα έχει ως εξής:
- Λήξη συμμετοχών: Παρασκευή 29/6, ώρα 20:00
- Διοικητικός & Τεχνικός έλεγχος: Σάββατο 7/7, ώρα 08:30 – 10:00
- Έναρξη δοκιμών: Σάββατο 7/7, ώρα 11:00
- Έναρξη αγώνα: Κυριακή 8/7, ώρα 11:00
- Απονομή επάθλων* Κυριακή 8/7, ώρα 15:00 – κεντρική πλατεία Κύμης

Χορηγοί του αγώνα είναι η εταιρεία «ΜΠΕΝΗΣ Α.Ε.» SEAT – FORD στη Χαλκίδα, η εταιρεία «ΖΟΝΤΟΣ – REAL ESTATE», ενώ η τεχνολογική υποστήριξη γίνεται από την «PC Doctor».
Τα Κύπελλα του αγώνα αθλοθετούνται από την οικογένεια Λιώρη “εις μνήμη Σάκη Λιώρη”.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το ΡΑΔΙΟ ΑΛΙΒΕΡΙ που θα εκπέμπει, όπως κάθε χρόνο, ζωντανά από το χώρο της ανάβασης και το aquaradio.gr.

pdf Πίνακας συμμετοχών