Την Δευτέρα 24 Σεπτέμβη ξεκίνουν οι εγγραφές για το 16ο Ράλλυ Κορίνθου που θα γίνει το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου, με κέντρο το Λουτράκι . Ο αγώνας προσαρμόστηκε σχεδιαστικά στα νέα οικονομικά δεδομένα που απαιτούν οι δύσκολοι καιροί, περιλαμβάνει 1 ειδική διαδρομή επαναλαμβανόμενη τρείς φορές και είναι ο 4ος Γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι. Επίσης προσμετρά στο Πρωτάθλημα ράλι Ιστορικών Αυτοκίνητων και στο Έπαθλο Πελοποννήσου.

Το συνολικό μήκος των ειδικών διαδρομών είναι 60 χιλιόμετρα και το συνολικό μήκος του αγώνα είναι 80 χιλιόμετρα. 

Ο Έλεγχος Εξακρίβωσης θα γίνει το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και το αγωνιστικό μέρος την Κυριακή 14 Οκτωβρίου. Ο αγώνας γίνεται με τον κανονισμό των αγώνων Σπρίντ.

Στο πλευρό της οργάνωσης ο LTO, Loutraki Tourism Organization, που ετοιμάζει και ειδικά πακέτα φιλοξενίας για αγωνιζόμενους και θεατές και φυσικά ο Δήμος Λουτρακίου – Αγ.Θεοδώρων που έχει αποδείξει ότι στηρίζει δυναμικά τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.  

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 22:00 στα γραφεία της Α.Λ.Α. Κορινθίας Kροκιδά 11, Κόρινθος, στο email Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., και στο fax 2741072595.

Επιστεφτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για να βρείτε τις φόρμες συμμετοχής , για πληροφορίες 2741072998