Athens Rally Sprint Μια νέα ιδέα για αγώνα ράλλυ σπριντ μέσα στην Αθήνα, έρχεται από το αθλητικό σωματείο "Μελανίων".
Ο αγώνας διεξάγεται στις 29-30 Ιουνίου 2013 στο χώρο του πρώην αερολιμένα Ελληνικού σε μια διαδρομή 10χλμ που θα τρέξει 3 φορές για ένα σύνολο 30 αγωνιστικών χλμ.
Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Κύπελλο Αττικής. 

Αυτοκίνητα που θα γινουν δεκτά ειναι: Κατηγορίες Ν,Α,Ε και ειδική κατηγορία για ιστορικά, ενώ εκτός απο την προκαθορισμένη απονομή βαση του Γενικού κανονισμού ραλι σπριντ, θα δωθούν και κύπελλα κλάσεων (οποιες συμπληρώσουν) βάση του αυτονόητου.

Τεχνικός Έλεγχος το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα, όπως και τα service, θα έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν στον χώρο του Service Park στο Ελληνικό, καθόλη την διάρκεια της νύχτας πάντα φυλασσόμενα από security.

Οι Αναγνωρίσεις θα είναι ελεγχόμενες και θα ξεκινήσουν από το Σάββατο το πρωί μέχρι το βράδυ. Η κάθε συμμετοχή θα έχει συγκεκριμένο αριθμό περασμάτων.
Ο αριθμός θα οριστικοποιηθεί μετά την λήξη των συμμετοχών, αλλά μέχρι στιγμής η οργάνωση προσανατολίζεται στα 5 περάσματα...

Το παράβολο συμμετοχής θα είναι 180 ευρώ για τα πληρώματα εντός Αττικής και 130 Ευρώ για τους υπόλοιπους εκτός Αττικής.
Έπιπλέον για τα πληρώματα εκτός Αττικής, θα ανακοινωθεί και ειδική τιμή για ξενοδοχεία που θα συνεργαστεί η Οργάνωση, ενώ γίνεται και συνεννόηση για ειδικές τιμές για Νταλίκες μεταφοράς.

Οι αγωνιζόμενοι, θα πρέπει να γνωρίζουν, οτι σε περίπτωση εγκατάλειψης τους απο μηχανική βλάβη, στα δυο πρώτα σκέλη του αγώνα, θα εχουν την δυνατότητα να ξανασυμμετάσχουν(εκτός συναγωνισμού βέβαια), αν επιδιωρθώσουν γρήγορα την ζημιά του αυτοκινή του τους, ωστε να συνεχίσουν την οδηγική τους ευχαρίστηση.

Ειναι ευλογο λοιπόν, ο ΜΕΛΑΝΙΩΝ σε συνεργασία με την IRON TEAM και την ΑΛΑΜΕ ανεβάζουν τον πήχυ πιο ψηλά, οσον αφορά την ικανοποίηση την ανεση και την οδηγική ευχαρίστηση, του Ελληνα αγωνιζόμενου.

Ελπίζουμε να ειστε ολοι κοντά μας, ωστε να εχουμε ενα όμορφο και ευχάριστο EVENT που θα αξιώθεί στην καρδιά των Ελλήνων Θεατών, οπως αλλωστε αρμόζει.

Πληροφορίες στο 6944 368469 ενώ για Συμμετοχές στο 210 9403983 (Α.Λ.Α.Μ.Ε.)