Η Eλληνική Eταιρεία Aυτοκινήτου διοργανώνει στις 13-14 Ιουλίου το 6ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνη στη γνωστή ασφάλτινη ειδική διαδρομή της Δωδώνης, μήκους φέτος 13.10 Km. που θα διεξαχθεί τρεις φορές.
Το συνολικό μήκος του αγώνα θα είναι 81.60 Km, ενώ ο αγώνας προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων Ράλλυ Ελλάδος και θα υλοποιηθεί υπό την Αιγίδα των Δήμων Ιωαννιτών και Δωδώνης. 

Ο αγώνας πραγματοποιήται με την υποστήριξη τοπικών και όχι μόνο, επιχειρήσεων, ελεύθερων επαγγελματιών και σίγουρα, την αμέριστη υποστήριξη του κύριου χορηγού της διοργάνωσης και για φέτος, AUTOTEST ΙΚΤΕΟ Βουνοπλαγιά, τον οποίο σαν λέσχη ευχαριστούμε για την συνεργασία σε μια δύσκολη όσο ποτέ οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την περιοχή μας.

Ο τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του πρατηρίου καυσίμων ΕΛΙΝ επι της οδού Δομπόλη στα Ιωάννινα, το Σάββατο 16 Ιουλίου από τις 15.00 έως τις 18.00.
Στη συνέχεια θ' ακολουθήσει στις 21.00 η εκδήλωση της πανηγυρικής εκκίνησης του αγώνα στη κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει επίσημα την Κυριακή στις 9.00 πμ.
Η ειδική θα «κλείσει» για τους θεατές και για λόγους ασφαλείας μιάμιση ώρα πριν την εκκίνηση του 1ου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 07:30 πμ.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα στο ξενοδοχείο όπου θα είναι και το Κέντρο του Αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα:
- 6934 760 200 με τον Βασίλη Παπαζήση, Πρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α.
- 6944 585 853 με τον Χρήστο Σαρηγιαννίδη, Αντιπρόεδρο της ΕΛ.ΕΤ.Α.
- 6949 797 097 με τον Κώστα Πεδιαδιτάκη, υπεύθυνο σχέσεων με αγωνιζομένους

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να στέλλονται μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με Fax : 26510-26777.
Επίσης λειτουργεί δικτυακός τόπος για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων : eleta.pblogs.gr
Οι εγγραφές συμμετοχών αρχίζουν την Δευτέρα 24 Ιουνίου και τελειώνουν την Παρασκευή 5 Ιουλίου.

Το παράβολο συμμετοχής είναι 200 Ευρώ για τους ιδιώτες και 400 Ευρώ για τα νομικά πρόσωπα.

Η Λέσχη θα προσφέρει για όσα πληρώματα από άλλες περιοχές τιμήσουν τον αγώνα μας, ΔΩΡΕΑΝ διαμονή για το Σάββατο 13 Ιουλίου σε ξενοδοχείο 5 αστέρων, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές.
Επίσης για όλους τους συμμετέχοντες η λέσχη θα παραθέσει γεύμα, μετά την λήξη της πανηγυρικής εκκίνησης το Σάββατο.

Κατόπιν συνεννοήσεως με το Ξενοδοχείο του αγώνα, οι έξτρα κρατήσεις για την Παρασκευή 12/07 έως και την Κυριακή 14/07 θα χρεωθούν με προνομιακή τιμή ανά δίκλινο.
Για όσους αγωνιζόμενους επιθυμούν την κράτηση επιπλέον δωματίων, πέραν του Σαββάτου για το πλήρωμα, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με τα τηλέφωνα του ξενοδοχείου στο οποίο θα πρέπει κάθε αγωνιζόμενος να καλέσει για τις κρατήσεις.
Σύντομα θα ανακοινωθεί και ειδική συμφωνία για μεταφορά αγωνιστικών με αυτοκινητάμαξα, εφ' οσον συμπληρωθεί πλήρες φορτίο.

Τέλος, ειδικά για τα Τοπικά πληρώματα (και ταμειακά ενήμερα μέλη της ΕΛ.ΕΤ.Α.) σε αντιστάθμισμα των ανωτέρω παροχών, το παράβολο συμμετοχής μειώνεται κατά 50%.