serderidis_mexico_day4_2.jpg
Η Ελληνική σημαία κυμάτισε στην ράμπα του τερματισμού του Ράλλυ Μεξικού. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης με τον συνοδηγό του Fred Miclotte κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα και μάλιστα στην 7η θέση της κατηγορίας WRC2. Λαμβάνοντας υπόψη και τον έντονο συναγωνισμό, το αποτέλεσμα αυτό είναι εξαιρετικό για τον Καβαλιώτη οδηγό!
serderidis_mexico_day4_1.jpg
Η Ελληνική σημαία κυμάτισε στην ράμπα του τερματισμού του Ράλλυ Μεξικού. Ο Ιορδάνης Σερδερίδης με τον συνοδηγό του Fred Miclotte κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα και μάλιστα στην 7η θέση της κατηγορίας WRC2. Λαμβάνοντας υπόψη και τον έντονο συναγωνισμό, το αποτέλεσμα αυτό είναι εξαιρετικό για τον Καβαλιώτη οδηγό: «Το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνά τις προσδοκίες μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ακολουθήσαμε κατά γράμμα τη στρατηγική μας. Πήγαμε στο Μεξικό με σκοπό όχι να επιτεθούμε από την αρχή, αλλά να οδηγήσουμε έξυπνα, ώστε να καταφέρουμε να τερματίσουμε σε αυτόν τον απαιτητικό αγώνα. Τα καταφέραμε!» δήλωσε ο Έλληνας οδηγός.

Ο Σερδερίδης αγωνίστηκε για παρθενική φορά με ελαστικά DMack, κάτι το οποίο εμπεριείχε ρίσκο πριν την έναρξη του ράλλυ. Ωστόσο, μετά το τέλος του, μόνο καλά λόγια είχε να πει για αυτά: «Χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά τα DMack σε επίσημο αγώνα και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Οι ειδικές ήταν σκληρές και δύσκολες, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο κλατάρισμα». Εντυπωσιασμένος από την έντονη παρουσία του κόσμου στις ειδικές, ο Σερδερίδης τόνισε: «Οι θεατές ήταν ενθουσιώδεις σε όλες τις ειδικές. Συμμετείχα για πρώτη φορά στο Μεξικό και πραγματικά ο κόσμος μου θύμισε στιγμές …Ακρόπολις, όπου και εκεί πέρυσι έτυχα θερμής υποδοχής. Εμείς, από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να προσφέρουμε θέαμα στις μικρές ειδικές, οι οποίες συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου και να τον ευχαριστήσουμε».

Η επόμενη εμφάνιση του Σερδερίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ θα γίνει σε έναν γνώριμο για τον ίδιο αγώνα, το Ράλλυ Πολωνίας, το οποίο θα διεξαχθεί τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.