r40banner_07.jpg

Συνεντεύξεις

Γιώργος Φιλιππίδης: Ο «ξενιτεμένος» Έλληνας εφ’ όλης της ύλης!

  • Δημοσιεύθηκε : Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 01:00
  • Γράφτηκε από τον/την Απόστολος Παλάτος
Γιώργος Φιλιππίδης Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του στις αρχές της δεκαετίας του 2000 από τη Μεγάλη Βρετανία, ο Γιώργος Φιλιππίδης αγωνίστηκε σε αρκετούς αγώνες στο νησί αλλά και σε χώρες κυρίως της Βόρειας Ευρώπης. Με εξαίρεση δύο Ράλλυ Ακρόπολις, ο 37χρονος «ξενιτεμένος» οδηγός μέχρι πριν λίγο καιρό δεν είχε ξανατρέξει στην Ελλάδα. Μέχρι που τον περασμένο Νοέμβριο πήρε την απόφαση να εμφανιστεί σε αγώνες της πατρίδας του, προκαλώντας μάλιστα εντύπωση με την ταχύτητά του. Τον συναντήσαμε στο Service Park του φετινού Ράλλυ Ακρόπολις και μας μίλησε σχετικά με την πλούσια καριέρα του εκτός συνόρων. Απολαύστε τον. 

Συνέντευξη Esapekka Lappi: The next big star!

  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 01:00
  • Γράφτηκε από τον/την Απόστολος Παλάτος, Φωτογραφίες: Ανδρέας "Hunter" Αποστολίδης
Lappi
Κατά καιρούς η Φινλανδία έχει βγάλει ικανότατους οδηγούς, εκ των οποίων άλλοι στέφθηκαν πρωταθλητές και άλλοι παρά τις επιτυχίες στο «σπίτι» τους δεν κατάφεραν να λάμψουν στο διεθνές στερέωμα. Η Σκανδιναβική χώρα που άλλοτε ήταν κυρίαρχη στα ράλλυ, έχει να χαρεί από το 2002, χρονιά που ο σανίδας Marcus Gronholm πανηγύρισε τον δεύτερό του παγκόσμιο τίτλο. Έκτοτε, τα σκήπτρα πέρασαν στους Γάλλους, ενώ ούτε ο Mikko Hirvonen, αλλά ούτε και ο Jari-Matti Latvala, τουλάχιστον μέχρι σήμερα, έχουν καταφέρει να διακόψουν την κυριαρχία τους.
Το νέο ταλέντο και συνάμα ελπίδα των Φινλανδών ακούει στο όνομα Esapekka Lappi. Ο Lappi που αναδείχθηκε από την εταιρεία ανεύρεσης ταλέντων, Even Management, στην πρώτη του σοβαρή εμπλοκή στο πρωτάθλημα της χώρας του, κατέκτησε τον τίτλο, κερδίζοντας όλους τους αγώνες.  

R40 Interview: Δημήτρης Μίχος - Κώστας Χειράκης

  • Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 01:00
  • Γράφτηκε από τον/την Κωνσταντίνος Μηλιάδης - Φωτογραφίες: Ανδρέας Αποστολίδης
Με θέα τα Μετέωρα!
Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στην πολύ όμορφη περιοχή των Μετεώρων όπου συναντήσαμε και φωτογραφίσαμε δύο πληρώματα που κατοικούν στην πόλη της Καλαμπάκας και πρωταγωνιστούν στις κατηγορίες που συμμετέχουν και δεν είναι άλλοι από τους Δημήτρη Μίχο - Κων/νο Χειράκη και Γιώργο Γεροδήμο - Νίκο Κοτσιλιάνο (η συνέντευξη των όποίων θα δημοσιευτεί τις επόμενες μέρες).
Ας δούμε τι μας είπαν οι διεκδικητές του φετινού Πανελληνίου πρωταθλήματος 

Επίσκεψη στην ΑΡΜΑ ΕΠΕ

  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2010 00:00
  • Γράφτηκε από τον/την Κώστας Μηλιάδης, Φωτογραφίες: Ανδρέας Αποστολίδης
 Στις 23/1/2010 η ομάδα του R40 είχε την τιμή να παρευρεθεί στην κοπή πίτας της ΑΡΜΑ ΕΠΕ, στις εγκαταστάσεις της, στην Λάρισα. Ολόκληρη η ομάδα έδωσε το παρόν και είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με όλα τα μέλη της και να μάθουμε αρκετά για τις δραστηριότητες της αλλά και την ιστορία της . 

Federico Villagra - Οι οδηγοί οργανώνουμε το πρωτάθλημα στην Αργεντινή!

  • Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2009 11:43
  • Γράφτηκε από τον/την Τάσος Τσιότρας, Φωτογραφίες: Aνδρέας Αποστολίδης, Πασχάλης Αγγελόπουλος
 Κατά την διάρκεια του Ράλλυ Ακρόπολις είχαμε την ευκαιρία να έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Federico Villagra, που τα τελευταία χρόνια συμμετέχει στο WRC, με ένα Ford Focus WRC που προετοιμάζει η M-Sport , σαν συμμετοχή της Munchi's Ford Wοrld Rally Team. O συμπαθής Αργεντίνος οδηγός μας μίλησε για την ως τώρα πορεία του στο WRC, μας είπε την άποψη του για το ποια αυτοκίνητα θα ήθελε να αποτελέσουν την κορυφαία κατηγορία του WRC στο μέλλον, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασαν αυτά που μας είπε για το πως κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να βελτιώσουν την εικόνα του πρωταθλήματος Αργεντινής οι ίδιοι οι οδηγοί που συμμετέχουν σε αυτό! Aς δούμε τι μας είπε...