

|
Στην 2η θέση, 43,7 sec πίσω, ο Κosti Katajamaki, με το 2ο Mitsubishi Lancer Evo9 (N/4) της Ralliart Φιλανδίας, κινήθηκε πολύ γρήγορα και αυτός καθώς κέρδισε 4 ε.δ., αφού ο Salo έκοψε ρυθμό έχοντας δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας, και έχοντας μεγάλη μάχη για την 2η θέση με τον Jari Ketomaa με το Subaru Impreza N12 (N/4) της Subaru Φιλανδίας. Τελικά η μάχη κρίθηκε υπέρ του Katajamaki για 2,4 sec.
Tην πρώτη 5άδα συμπλήρωσαν οι Jussi Valimaki με Mitsubishi Lancer Evo8 (A/8) και Ari Vihavainen με Ford Focus WRC (Α/8).
Eπιτέλους, σε έναν αγώνα χωρίς προβλήματα, οι Γιάννης Παπαδημητρίου-Allan Harryman με το νέο τους απόκτημα, ένα Mitsubishi Lancer Evo9 (N/4), κατάφεραν να κάνουν έναν πολύ καλό αγώνα, να γράψουν αξιοπρεπής χρόνους και εκμεταλευόμενοι τις εγκαταλείψεις κάποιων πολύ καλών πληρωμάτων να τερματίσουν στην 9η θέση της γενικής.
Στους άτυχους του αγώνα, οι Jarmo Mikkonen με Mitsubishi Lancer Evo8 (A/8), Janne Tuohino με Subaru Impreza WRC (A/8) που επέστρεψε φέτος στους αγώνες μετά από μεγάλη χρονικά απουσία, Jukka Ketomaki με Skoda Octavia WRC (A/8), και ο γνωστός μας, επίσης από το WRC, Kristian Sohlberg στην πρώτη του εμφάνιση με το Fiat Punto S2000 (N/4).
Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι για ακόμα έναν αγώνα, τις εντυπώσεις έκλεψαν 2 νέα παιδιά, ο Matti Rantanen και ο Jarkko Nikara, που στην πρώτη τους εμφάνιση σε αγώνα πρωταθλήματος οδηγώντας και οι 2 από ένα Mitsubishi Lancer Evo9 (N/4), οδήγησαν οριακά (ο Nikara κατάφερε να κερδίσει και μια ε.δ.) μέχρι να εγκαταλείψουν.
|