Η ΑΛΑΜΑΠ για πολλούς και διαφόρους λόγους, τελικά θα διοργανώσει στις 2 και 3 Ιουνίου το 1ο για την φετινή χρονιά autocross, που μετράει στο Πανελλήνιο κύπελλο. Ο αγώνας θα γίνει στην χωμάτινη πίστα της ΑΝΑΒΡΑΣ η οποία έχει μήκος 1800μέτρα και το φάρδος της είναι από 8 μέχρι 16 μέτρα, πληρώντας όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένας αγώνας που σε συνδυασμό με την μορφολογία του εδάφους την κάνει να είναι η ασφαλέστερη και η θεαματικότερη πίστα στην Ελλάδα.

Η ΑΛΑΜΑΠ τελικά αποφάσισε την διοργάνωση αυτού του αγώνα δίνοντας του χρώμα μιας αγωνιστικής φιέστας και μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γι΄ αυτό καλούνται όλοι οι φίλοι αγωνιζόμενοι να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα γιορτή συνδυάζοντας μια τριήμερη εκδρομή (Αγίου Πνεύματος) στην πανέμορφη καταπράσινη και φιλόξενη Ανάβρα του διευρυμένου Δήμου Σοφάδων. Τέλος η ΑΛΑΜΑΠ θα κάνει ότι το καλύτερο για τους αγωνιζόμενους παρέχοντας στους εκτός Καρδίτσας αγωνιζόμενους διαμονή στα πανέμορφα Λουτρά Σμοκόβου, φαγητό και μειωμένη συμμετοχή.

Μείνετε συντονισμένοι στο επόμενο δελτίο τύπου της ΑΛΑΜΑΠ για περισσότερες και λεπτομερέστερες πληροφορίες. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :Καραντάνας Γιάννης 6970020520