Μια βραδιά γιορτής διοργάνωσε η ΟΜΑΕ προκειμένου να απονεμηθούν τα βραβεία των νικητών στους συμμετέχοντες στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Χώματος. Ως γνωστόν οι κακές καιρικές συνθήκες στο Λουτράκι δεν επέτρεψαν να γίνει η απονομή κανονικά, έτσι το Floisvos Park φιλοξένησε τα πληρώματα που διακρίθηκαν και τους δικούς τους ανθρώπους, προκειμένου να παραλάβουν τα έπαθλά τους και να ολοκληρωθεί έτσι όσο πανηγυρικά αρμόζει η φετινή περιπέτεια του Ράλλυ Ακρόπολις. 



Παρόντες ήταν όλοι οι αγωνιζόμενοι που κατάφεραν ένα καλό αποτέλεσμα είτε στο διήμερο ράλλυ, είτε στην κάθε ημέρα του ξεχωριστά, αφού εκεί ήταν και το βαθμολογικό όφελος. Παρόντες ήταν επίσης οι άνθρωποι που έφεραν εις πέρας το 58ο Ράλλυ Ακρόπολις όπως ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Βασίλης Δεσποτόπουλος, η Αλυτάρχης του αγώνα, Ανίτα Πασαλή, ο Πρόεδρος της Celeritas, Παύλος Αθανασούλας καθώς και άλλοι πολλοί, ενώ φυσικά τα στελέχη της ΟΜΑΕ και της ΕΠΑ/ΕΘΕΑ με πρώτο τον Πρόεδρο Μανώλη Χαλιβελάκη φρόντισαν να υποδεχτούν τους νικητές και να προσφέρουν μια όμορφη απονομή.

Ανάμεσα στις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν οι τιμητικές διακρίσεις στη ζωντανή ιστορία των ελληνικών αγώνων με εκπροσώπους της τους Γιώργο Ραπτόπουλο, Τάσο Μαρκουίζο "Ιαβέρη" και τον Κώστα Στεφανή. Το ραντεβού ανανεώθηκε για το 2013 με την πεποίθηση όλων οτι η επιτυχημένη συνταγή του να προσμετρά το Ράλλυ Ακρόπολις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα ακολουθηθεί ξανά.