07papahristos.jpg
Ολοκληρώθηκε το 5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης με τη συμμετοχή 38 πληρωμάτων από τα 40 που είχαν
δηλώσει συμμετοχή. Ο αγώνας του επάθλου ασφάλτινων σπριντ ξεκίνησε το Σάββατο το βράδυ με την πανηγυρική εκκίνηση ποου συγκέντρωσε αρκετούς θεατές και φυσικά συνεχίστηκε με τά δύο περάσματα απο την ειδική διαδρομή. Μάλιστα είχαμε και έκπληξη όσον αφορά τα αποτελέσματα καθώς νικητές στη γενική δεν ήταν το πλήρωμα που επικράτησε στην κορυφαία κλάση αλλά αυτό που πήρε τη νίκη στην κλάση μέχρι 1.600 κ.εκ.. Ο λόγος για τους Κώστα Παπαχρήστο - Χρήστο Λάππα με Citroen Saxo VTS οι οποίοι μάλιστα δέχτηκαν και μια ποινή δέκα δευτερολέπτων με αποτέλεσμα να χαθεί το μεγαλύτερο μέρος της διαφοράς που είχαν εξασφαλίσει αρχικά.

Ενημέρωση

Στην κατηγορία άνω των 2.000 κ. εκ. η νίκη πήγε στους Ποσειδώνα Γορίτσα - Χρήστο Τσίνο με Mitsubishi EVO X οι οποίοι είχαν πολύ κοντά τους και στα δύο σκέλη τους από τους Αντώνη Σταφυλοπάτη - Στέργιο Στεργιούλα με Opel Astra OPC.
 
Στην κλάση μέχρι τα δύο λίτρα νικητές ήταν οι Θόδωρος Παπαβασιλείου - Ιωάννα Τσουτσοπούλου έπειτα από όμορφη μάχη με τους Παντελή Τζικόπουλο - Νικολέτα Τζικοπούλου που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και χάρη στη μεγαλύτερη διαφορά που εξασφάλισε ο Παπαβασιλείου στο πρώτο σκέλος. Στο δεύτερο ο Τζικόπουλος ήταν ταχύτερος αλλά δεν κατάφερε να πάρει τη διαφορά ώστε να περάσει πρώτος στην κλάση.
 
Τέλος στα 1.400 κ. εκ. οι Σταμάτης Παντιέρας - Βάσω Κουρτίδου δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν τη νίκη εμπρός από τους Νίκο Φίφλη - Χρήστο Βασιλείου στη μάχη των Toyota Yaris. 

Aποτελέσματα

5ο Ράλλυ Σπριντ Δωδώνης - Αποτελέσματα