lan2012_small.jpg Η Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας διοργανώνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012, την "1η Δεξιοτεχνία Νάουσας", η οποία προσμετρά στο Κύπελλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Η δεξιοτεχνία θα διεξαχθεί στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και φορτηγάκια με την υποχρέωση ο οδηγός να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης, να έχει κράνος και πυροσβεστήρα και να είναι άνω των 18 ετών, όπως και προαιρετική αγωνιστική άδεια ετήσιας ή ημερήσιας διάρκειας ( license ).

Γενικά

Οι μέρες έφτασαν....Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11.00 το πρωί η Νάουσα φιλοξενεί τον 6ο Γύρο του Επάθλου Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος και διοργανώνει η Λ.Α. Νάουσας στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας, υπό την αιγίδα της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Νάουσας.

Η τελευταία πρωταθληματική διοργάνωση της Λ.Α. Νάουσας ήταν το 2010 που διοργάνωσε την πολύ επιτυχημένη 1η Δεξιοτεχνία με ρεκόρ συμμετοχών για εκείνη τη χρονιά.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευελπιστεί να ξεπεράσει τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί και να πρωτοτυπήσει όπως κάνει σε κάθε διοργάνωση της, μεταφέροντας τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα στον εξωτερικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Νάουσας (οδός Χρ. Πετρίδη & Μεγ. Αλεξάνδρου), όντας πιο κεντρικό σημείο και πιο εύκολο σε πρόσβαση για αγωνιζόμενους και θεατές. Σε αυτήν την προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής της 2ης Δεξιοτεχνίας Νάουσας συμπαραστάτες της με οικονομική και ηθική υποστήριξη είναι οι χορηγοί μας που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να πραγματοιηθεί αυτός ο πρωταθληματικός αγώνας.

ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ η εταιρία ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ Ε.Π.Ε. επίσημος διανομέας και επισκευαστής HYUNDAI, KIA, ALFA ROMEO & FIAT, που για τρίτη χρονιά στηρίζει τη Λ.Α. Νάουσας και κατ'επέκταση τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πόλη της Νάουσας.

Το cafe-bar Liebe που συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία μας που ξεκίνησε από πέρυσι.( Στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος θα είναι στημένο το βαρέλι όπου θα πλαγιολισθένουν οι αγωνιζόμενοι.)

Το Casa Plus του φίλου μας από τα Ιωάννινα, Χρήστου Χάιδου που η βοήθεια του στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης είναι πολύ σημαντική.

Το Bosch Service Stamatis & Service Fesios που από την 1η στιγμή που λειτούργησε η Λ.Α. Νάουσας ήταν δίπλα μας σε όποια διοργάνωση και αν πραγματοιήσαμε.

Καθώς και τα καταστήματα: Κέντρο Αυτοκινήτου Βαφειάδης, Pizza Da Elio, Πλυντήριο Car Wash & Go, cafe City, cafe Νέον, Ευρωπαική Πίστη Καρακώστας Στέλιος, Συνεργείο Φανοποιείο Αφοι Κρουσταλλά (Ειρηνούπολη), Συνεργείο Nissan - Υγραεριοκίνηση Gas Αφοι Τζουβάρα, Εθνικές Ψυγειομεταφορές Αφοι Καλαιτζίδη (Λευκάδια), cafe - bar Downtown, cafe - bar Giamas και την Σχολή Οδηγών Drive 2 City του Γιώργου Τριανταφύλλου.

Σας περιμένουμε όλους να δείτε και να χαρείτε αυτόν τον αγώνα δεξιοτεχνίας που αναδεικνύει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό αλλά πάνω από όλα την ομορφότερη πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, την πόλη μας, την Νάουσα.

Πληροφoρίες προς αγωνιζόμενους

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20:00 ή και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 10:30 στον χώρο της Γραμματείας του αγώνα. Η καταβολή παραβόλου συμμετοχής , θα ανέρχεται στα 70 ευρώ μαζί με την ημερήσια αγωνιστική άδεια ( license ), ενώ για τους κατόχους άδειας ετήσιας διάρκειας ( license ) στα 50 ευρώ. 

Οι ώρες του τεχνικού ελέγχου αυτοκινήτων, θα είναι : Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου, από τις 14:00 έως τις 19:00 και Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου από τις 09:00 έως τις 10:30. Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στις 11:00.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στα :
Γραφείο Τύπου Λ.Α.Ν. (Λέσχη Αυτοκινήτου Νάουσας) Κ. Δημητριάδη 12 , 59200 , Νάουσα , Φαξ 2332027698

Τηλ Επικοινωνίας
Πρόεδρος κος. Τζιώνας Ιωάννης 6988922590
Τηλ. Δημ Σχέσεων & Τύπου 6985588511
Γραμματέας κα. Κοκοβίδου Σόνια 6977585741