Στην πίστα “Kart House” στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, η τελευταία πράξη που αφορούσε στο Έπαθλο Δεξιοτεχνιών Βορείου Ελλάδος. Με σύμμαχο τον καιρό, όντας τέλη Οκτωβρίου, η προσέλευση των θεατών ήταν απόλυτα ικανοποιητική.  

Η τοπική κοινωνία «αγκάλιασε» για άλλη μια φορά το εγχείρημα του Α.Ο.Θ., υπενθυμίζοντας πως είναι μεγάλη η ανάγκη για τέτοιου είδους διοργανώσεις στην περιφέρεια. Αντίθετα οι συμμετοχές κρατήθηκαν σε χαμηλό επίπεδο αριθμητικά, ποιοτικά όμως οι 22 αγωνιζόμενοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους θεατές.

Ανάμεσα στα δύο σκέλη πραγματοποιήθηκε η απονομή των Επάθλων Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που αφορούσε στην αγωνιστική χρονιά 2011.

Στην κατηγορία Α΄ το κύπελλο του πρώτου πήρε ο Βασίλης Παραδέλης (Peugeot 106 Rallye). Χρόνο ημέρας (1.22.64) και νικητής στην κατηγορία Β΄ ο Κώστας Οικονομίδης (Fiat Uno), με δεύτερο τον Αστέριο Μελάδη (Toyota Corolla) και τρίτο τον Χρήστο Γερανό (Ford Escort). Τέλος στην κατηγορία Γ΄ επικράτησαν οι συνήθης ύποπτοι της κατηγορίας Ιορδάνης Φύλογλου (Opel Manta), Νεόφυτος Ραφαηλίδης (Opel Kadett) και Γιάννης Ιορδανίδης (BMW E30).

pdf Αποτελέσματα ημέρας