Γενική κατάταξη Επιτυχής, παρότι ο καιρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Ήταν η απονομή κυπέλλων της ΟΜΑΕ στους διακριθέντες για το Κύπελλο Βορείου Ελλάδος το 2013, στα πλαίσια της 3ης Γιορτής Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που διοργάνωσε ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. την Κυριακή 09 Μαρτίου στην πίστα Kart House στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.  
Γενική κατάταξη και συνοδηγοί
Κατάταξη F2
Κατάταξη F2 και συνοδηγοί
Κατηγορία Α6
Κατηγορία Α7

Παρών για λογαριασμό της ΟΜΑΕ ο εκπρόσωπος της στην Βόρεια Ελλάδα κ. Αντώνης Παρταλιός, ο οποίος προλόγισε την απονομή και απένειμε τα κύπελλα στους συνοδηγούς της γενικής κατάταξης Σωτήρη Καπάρα, Κώστα Μηλίαδη και Βαγγέλη Κωνσταντινίδη (το κύπελλο παρέλαβε αντί αυτού ο Γιάννης Κωνσταντινίδης).

Nωρίτερα ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Γιάννης Αναστασιάδης απένειμε τα κύπελλα της γενικής κατάταξης στους οδηγούς, Νίκο Παυλίδη, Γιάννη Βαλαβάνη και Βασίλη Καραβασίλη.

Στην κατηγορία F2 την απονομή στους οδηγούς Νίκο Παυλίδη, Δημήτρης Κουμποτή και Γιάννη Βαλαβάνη έκανε ο πρόεδρος του Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. Σάββας Μαυροματίδης, ενώ αντίστοιχα στους συνοδηγούς της κατηγορίας Παύλο Μπαξεβανάκη, Σάββα Μαυροματίδη και Σωτήρη Καπάρα την απονομή έκανε ο πρόεδρος της ΛΕΚΑΜ κ. Γιώργος Τσάλιος.

Στην κατηγορία Α6 την απονομή στους οδηγούς Δημήτρη Κουμποτή, Αντώνη Διαμαντογλου και Κώστα αργυρίου έκανε ο πρόεδρος του Α.Ο.Θ. κ. Οδυσσέας Καραθάνος, αντίστοιχα στους συνοδηγούς της κατηγορίας Σάββα Μαυροματίδη, Βαγγέλη Ασπρόμουγγο και Νίκο Γκάλφα (το κύπελλο παρέλαβε αντί αυτού ο Δημήτρης Λίτσιος) την απονομή έκανε ο πρόεδρος της Λ.Α. Βέροιας.

Τέλος στην κατηγορία Α7 τα κύπελλα στους οδηγούς Νίκο Παυλίδη, Αντώνη Μπαξεβανάκη και Γιάννη Βαλαβάνη απένειμε ο πρόεδρος της Α.Λ.Π. κ. Παναγιώτης Χατζηαποστόλου, αντίστοιχα στους συνοδηγούς της κατηγορίας Παύλο Μπαξεβανάκη, Σωτήρη Καπάρα και Κώστα Μηλιάδη ο πρόεδρος του ΣΜΑΚ κ. Δημήρης Λίτσιος. 

 

pdf Κυπελλούχοι Ράλλυ Βορείου Ελλάδος 2013