IMG_0212.jpg Με το 4ο Rally Sprint Πτολεμαΐδας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη φετινή χρονιά το πλήρωμα Βαϊτσίδης Κώστας – Καπάρας Σωτήρης της VRallyTEAM (Λ.Α Βέροιας). Το Βεροιώτικο πλήρωμα κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία έως 1400cc παίρνοντας έτσι και τους πολύτιμους βαθμούς για την 1η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Τα μέλη της Λ.Α.Βέροιας αντιμετώπισαν και αυτή την φορά με επιτυχία τα απρόοπτα του αγώνα τα οποία τους κράτησαν όμως εκτός τριάδας. 

Οδηγός και συνοδηγός μετά το τέλος του αγώνα δήλωσαν :

Βαϊτσίδης Κώστας (οδηγός) : «Ολοκληρώσαμε το πρώτος σκέλος του αγώνα με επιτυχία χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο χρόνος όμως δεν ήταν καλός και έπρεπε να τον διορθώσουμε στο δεύτερο σκέλος . Το κιβώτιο ταχυτήτων όμως παρουσίασε κάποιο στιγμιαίο πρόβλημα με αποτέλεσμα να χάσουμε χρόνο και να καταλήξουμε στην 5η θέση. Το σημαντικό είναι ότι ευχαριστηθήκαμε την συμμετοχή μας στον αγώνα. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας βοήθησαν για τις συμμετοχές μας στους αγώνες χορηγούς και μη και ελπίζω του χρόνου να είναι και πάλι δίπλα μας.»

Καπάρας Σωτήρης (συνοδηγός) : «Ξεκινήσαμε με την προοπτική να τερματίσουμε στην 3άδα ξέροντας ότι ήταν δύσκολο και αυτό λόγω των πολύ δυνατών συμμετοχών. Καταφέραμε να τερματίσουμε και να κατακτήσουμε την 5η θέση κάτι που μας δίνει τους βαθμούς για την 1η θέση στο Κύπελλο Βορείου Ελλάδος. Επίσης ο αγώνας αυτός μας βοήθησε να βγάλουμε αρκετά συμπεράσματα ώστε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στην επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστώ τους χορηγούς και όσους βοήθησαν την VRallyTeam»

Πιστοί υποστηρικτές της VRallyTEAM για την χρονιά αυτή, ήταν το e-shop, Λιπαντικών, Χημικών Προϊόντων & Πρόσθετων, Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Εργαλείων, Μέσων Ατομικής Προστασίας και Αναλωσίμων www.G-market.gr, το Συνεργείο Αυτοκινήτων Π&Β Μπιλαδέρη, το κατάστημα Ελαστικών-Ζαντών-Αναρτήσεων Tserkezos και το Sportorama.gr

Με εκτίμηση
Το πλήρωμα της VRallyTEAM
Βαϊτσίδης Κ. – Καπάρας Σ.