niorasthumb.jpg
Η ''Nioras Racing Team'' επιστρέφει στην ενεργό δράση συμμετέχοντας με το SUBARU Impreza της ομάδας Ν στον τελευταίο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, το ΄΄32ο Ράλλυ Παλάδιο΄΄. Ο Γρηγόρης Νιώρας θα έχει για μία ακόμη φορά στο πλευρό του τον Κώστα Κακαλή συμμετέχοντας σε έναν αγώνα που αγαπάει πολύ με στόχο την διασκέδαση.

Το 32ο Ράλλυ Παλάδιο θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων με επίκεντρο το λιμάνι της Νέας Περάμου από όπου θα ξεκινήσει το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 8:00 το πρωί. Ο τερματισμός του αγώνα θα γίνει στο ίδιο σημείο στις 14:59, ενώ στο λιμάνι θα είναι και το Service Park του αγώνα. Με συνολικό μήκος 64,8 χιλιόμετρα και τέσσερις επαναλαμβανόμενες ασφάλτινες ειδικές διαδρομές (Αγ. Ιωάννης - Ψάθα - Πάνακτος και Μελετάκι) σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, ο τελευταίος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, αναμένεται να προσελκύσει για μία φορά ακόμα μεγάλο αριθμό θεατών.

Την προσπάθεια της ''Nioras Racing Team'' στηρίζουν ο Φούρνος Της Γειτονιάς "Το Χωριάτικο" (www.horiatiko.gr) και η Υδρόγειος Ασφαλιστική (www.ydrogios.gr), ενώ η προετοιμασία του αυτοκινήτου έχει για μία ακόμα φορά την υπογραφή της Attica Motors Service. Χορηγός επικοινωνίας είναι το site Αυτοκινήτου και Φωτοαγγελιών www.PeriTroxon.gr.