Σχετικά με την ακύρωση του Ραλλυ Κένταυρος 2013, ο Σ.Ο.Α.Α. διαμαρτύρεται έντονα για την επιλογή του Αθλητικού Σωματείου Λ.Α.Β. να κοινοποιήσει ονόματα αθλητών-αγωνιζομένων <<ενοχοποιώντας τους>> με αυτόν τον τρόπο για την αναβολή του αγώνα, ενώ σύμφωνα με τον κανονισμό δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται στη λίστα των συμμετεχόντων. Επιπροσθέτως και σύμφωνα με τις καταγγελίες συναθλητών μας, τις οποίες και επισυνάπτουμε ,φαίνεται ότι η Λ.Α.Β. ανέβαλε τον αγώνα για οικονομικούς και μόνο λόγους, ενώ κατά τη γνώμη μας στην παρούσα περίοδο ο αγώνας έπρεπε να γίνει πάση θυσία έστω και με λίγες συμμετοχές

Μετά τα παραπάνω ζητάμε από την ΟΜΑΕ την πλήρη εφαρμογή του κανονισμού για την περίπτωση αναίτιας αναβολής αγώνα ,και να λάβει όλα τα μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν τέτοιες συμπεριφορές από Αθλητικά Σωματεία προς Αθλητές Οδηγούς. 

Σχετικά με την αναβολή του Αγώνα Ταχύτητας στην Τρίπολη από το Αθλητικό Σωματείο Άρτεμις,
Θεωρούμε απαράδεκτη την ανυπαρξία κάθε είδους ενημέρωσης και προβολής του αγώνα, εκ μέρους του Αθλητικού Σωματείου που ήταν υπεύθυνο για τον αγώνα προς τους αθλητές και τους θεατές.
Η μόνη ανακοίνωση που δημοσίευσε το συγκεκριμένο σωματείο δεν ήταν άλλη παρά της αναβολής του αγώνα με αιτιολογία την οποία δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε.

Ζητάμε από την ΟΜΑΕ να μην επαναληφθεί η απουσία ενημέρωσης από τα Σωματεία για τις ημερομηνίες τέλεσης των αγώνων.

Το Δ.Σ. Σ.Ο.Α.Α

Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου
Άρεως 3 Μεταμόρφωση
www.soaa.eu
Τηλ.6941 60 99 84