Εφοδιαστείτε με το επίσημο πρόγραμμα του Ράλλυ Ακρόπολις 2013 και παρακολουθήστε με τον ασφαλέστερο τρόπο τον έκτο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Στις σελίδες του προγράμματος θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες και road book με τις προσβάσεις θεατών σε όλες τις ειδικές διαδρομές του αγώνα, αφιερώματα στους συμμετέχοντες, όπως και τα τελευταία νέα γύρω από το WRC και τη φετινή εξέλιξή του.
Κατεβάστε το σε μορφή pdf από την ιστοσελίδα acropolisrally.gr

Το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα θα διατίθεται δωρεάν μέσω των πρατηρίων υγρών καυσίμων της ΕΚΟ, Επίσημου Χορηγού του αγώνα από την Τρίτη 28 Μαΐου, ενώ ήδη βρίσκεται σε αθλητικά κέντρα, αίθουσες γυμναστικής και Πολιτιστικά Κέντρα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε επιλεγμένα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων και σε τροχογραφεία της Αττικής, της Κορίνθου, της Τρίπολης και της Πάτρας της ΕΛΠΑ, όπως και στα δημαρχεία Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων και Κορινθίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα οι θεατές θα μπορούν επίσης να προμηθευτούν το επίσημο πρόγραμμα τόσο από τον προαύλειο χώρο του Ζαππείου (κατά τη διάρκεια της Τελετής Εκκίνησης), όσο και από το χώρο θεατών στο Service Park στο Λουτράκι.