Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου διοργανώνει το 3o Rally Sprint ΟΘΡΥΣ στις 10 – 11 Απριλίου 2010 στην περιοχή Αλμυρού του Ν. Μαγνησίας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε ασφάλτινη διαδρομή μήκους 17 χλμ στο πανέμορφο βουνό της ΟΘΡΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Αλμυρού λίγα μόλις χιλιόμετρα από την πόλη του Αλμυρού και μετράει στο Κύπελλο Ράλλυ Σπρίντ.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη με μία (1) ειδική διαδρομή στην περιοχή του βουνού Όθρυς (17,00 χλμ ειδικής διαδρομής – 50,00 χλμ σύνολο αγώνα) και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία όμορφη και θεαματική ειδική διαδρομή.
Το Σάββατο 10 Απριλίου στις 21:00 το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού, θα γίνει η Πανηγυρική Τελετή Εκκίνησης του αγώνα. Εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν μέσα στην πλατεία έως την Κυριακή 11 Απριλίου έως τις 09:45 το πρωί, όπου θα εκκινήσει ουσιαστικά ο αγώνας. Ο Τερματισμός θα γίνει το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον ίδιο χώρο.

Το Service Park θα γίνει στο χώρο της εμποροπανύγηρης στην πόλη του Αλμυρού, σε ένα χώρο όμορφο και άνετο για τους συμμετέχοντες, με εύκολη πρόσβαση για τους θεατές και με πολύ μεγάλο χώρο πάρκινγκ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Μαρτίου και λήγουν την Τρίτη 6 Απριλίου και ώρα 10:00 το βράδυ.
Ο έλεγχος εξακρίβωσης θα γίνει στο Δάσος Κουρί το Σάββατο 10 Απριλίου από τις 14:00 έως τις 17:00.
Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα γίνει στη κεντρική πλατεία Αλμυρού.

Η Λ.Α.ΒΟΛΟΥ και ο Δήμος Αλμυρού παρέχουν προς όλους τους αγωνιζομένους που θα συμμετέχουν στον αγώνα τα εξής:
- Πριμ εκκίνησης 40€ για κάθε πλήρωμα από τη Λ.Α.ΒΟΛΟΥ.
- 100€ ως Φιλοξενία για κάθε πλήρωμα από το Δήμο Αλμυρού
Ύστερα από τις παραπάνω παροχές της Λέσχης και του Δήμου, το ποσό συμμετοχής είναι ΜΟΝΟ 60 ΕΥΡΩ.

Η πείρα και ο ενθουσιασμός όλων των εμπλεκομένων, με τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας και των τοπικών Αρχών, εγγυώνται έναν απολαυστικό και πάνω από όλα ασφαλή αγώνα για θεατές και αγωνιζόμενους.
Οι φίλοι του αυτοκινήτου πρέπει να είναι παρόντες σε αυτόν τον αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο,fax της Λέσχης 24210 55339,καθώς και στα κινητά του Προέδρου κ. Δημ Γαρουφαλιά 6947 156759 και του Γραμματέα κ. Γεώρ Μπέτα 6944 590640
Ιστοσελίδα www.lavolos.gr – email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.