Ξεκινούν εγγραφές για το 14ο Ράλλυ Κορίνθου που θα γίνει στις 17-18 Απρίλίου και είναι ο δεύτερος αγώνας του 46ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ 2010 που έχει προκηρύξει η Εθνική Επιτροπή Αγώνων.
Η φετινή διοργάνωση επιστέφει στην Κόρινθο που θα αποτελέσει το κέντρο του αγώνα. Στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα είναι η γραμματεία του αγώνα, ενώ στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου θα είναι το Service Park. H πανηγυρική εκκίνηση του Σαββάτου και ο τερματισμός θα γίνουν στο πεζόδρομο του Πανεπιστημίου ( Κολοκοτρώνη& Δαμασκηνού ) στο κέντρο της πόλης.
Η προσπάθεια της Λέσχης αυτή την δύσκολη χρονιά βρήκε σημαντική υποστήριξη από τον Δήμο Κορινθίων και προσωπικά από τον Δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό.

Ο αγώνας αποτελείται από 7 ειδικές διαδρομές ( 3 επαναλαμβανόμενες + 1 ) με συνολικό μήκος 101 χιλιόμετρα ενώ τα συνολικά χιλιόμετρα αγώνα είναι 320

Ο νέος σχεδιασμός είναι πάνω σε γνωστές ειδικές από το Ράλλυ Ακρόπολις αλλά και τα προηγούμενα Κορίνθου με πολύ καλή επιφάνεια και εύκολες προσβάσεις θεατών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν να γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 22 Μαρτίου στα γραφεία της Α.Λ.Α.Koρινθίας , στο τηλέφωνο 2741072998, και στο fax 2741072595.
Η προθεσμία υποβολής λήγει την Τετάρτη 7 Απριλίου στις 22.30.

Επισκευτείτε το επίσημο site του αγώνα www.rallykorinthou.gr για συνεχή ενημέρωση.

Το Δ.Σ της ΑΛΑΚορινθίας και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα γνωρίζοντας τις δυνατότητας προβολής και προώθησης του αγώνα από το διαδίκτυο προχώρησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας θέλοντας να γίνει πιο περιεκτική και πιο φιλική στον χρήστη.

Στο νέο site οι πληροφορίες είναι χωρισμένες σε ενότητες, υπάρχει φόρμα εγγραφής για να ενημερώνουμε καλύτερα και αμεσότερα τους φίλους του αγώνα, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν και όλοι οι προηγούμενοι αγώνες που έχουμε διοργανώσει.

Την δημιουργία, επιμέλεια και συντήρηση του site έχει ο “Teneatis”.

http://www.rallykorinthou.gr