45ο Ράλλυ ΔΕΘ Από σήμερα Πέμπτη 16 Αυγούστου έως και την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου, ο Α.Ο.Θ. θα δέχεται, όπως προβλέπεται από τον Ειδικό Κανονισμό, τις συμμετοχές για το 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. Με το γενικότερο κλίμα να επιδεινώνεται μέρα με την μέρα, το 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. αποτελεί πλέον όαση στα δρώμενα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Με εγγυητή τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης, ο αγώνας πρόκειται και φέτος να «σπάσει» κάθε τετριμμένη παράδοση, προσφέροντας σε αγωνιζόμενους και θεατές μάξιμουμ απόλαυση με μίνιμουμ οικονομική επιβάρυνση. 

Ο σχεδιασμός για άλλη μια φορά ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, προσφέροντας αγώνα και θέαμα πολύ κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Έτσι μετά την εκκίνηση από τη Νότια Πύλη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τα αγωνιστικά θα βρεθούν για την πρώτη Σούπερ Ειδική Διαδρομή (2.50 χλμ.) στην ευρωπαϊκών προδιαγραφών πίστα καρτ “Drive Park” στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης. Νωρίτερα, στον ίδιο χώρο, οι θεατές θα έχουν «προθερμανθεί» απολαμβάνοντας αγώνα χρονομετρημένων (1st Rally Deth Time Attack) και επίδειξη ντριφτ (1st Rally Deth Drift Show).

Η επομένη θα βρει πληρώματα και θεατές, στα ορεινά της Χαλκιδικής για τις πέντε ειδικές διαδρομές του αγώνα, οι οποίες περιέχουν τρεις φορές την Ε.Δ. Πολύγυρος (7.90 χλμ.) και δύο φορές την Ε.Δ. Χολομώντας (27.96χλμ. ). Τα σέρβις, ο τερματισμός και η απονομή των κυπέλλων θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Πολυγύρου.

Τέλος με το 45ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. οι αγωνιζόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στο αναβληθέν 41ο Ράλλυ Σπριντ Θερμαϊκού, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε μέρος της διαδρομής (Ε.Δ. Διαδρομή Πολύγυρος Χ3 φορές) και στο ίδιο ωράριο με αυτό του ΔΕΘ, απολαμβάνοντας έκπτωση 50% στο παράβολο συμμετοχής του Sprint.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται δεκτή μόνο μαζί με το παράβολο συμμετοχής, που πρέπει να φτάσει στην Γραμματεία μέχρι την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 22:00

Το παράβολο συμμετοχής μπορεί να πληρωθεί είτε στην Γραμματεία του Α.Ο.Θ. είτε στους λογαριασμούς:
0026-0388-21-02001-86800, Eurobank
208-37487-154, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος
712-002101-125825 Alpha Bank
στο όνομα Δ.Κουμποτής – Γ. Τρύφος.

Όλες οι λεπτομέρεις για τον αγώνα υπάρχουν στην ιστοσελίδα του Α.Ο.Θ.

png Χάρτης διαδρομής Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

png Χάρτης διαδρομής Σπριντ Θερμαϊκού