Χαλκιάς Στον 6o γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ έλαβαν μέρος σε όλα τα σκέλη του αγώνα 7 ελληνικά πληρώματα.Ταχύτεροι όλων αποδείχτηκαν οι Θέμης Χαλκιάς με συνοδηγό τον Λεωνίδα Μαχαίρα,με Mitsubishi Lancer evo, δεύτεροι τερμάτισαν οι Γιάννης Ζούνης -Σπύρος Δεμερτζής με subaru Impreza, ενώ τρίτοι Έλληνες είναι οι Γιώργος Κλουβάτος/Ανδρέας Βλαχογένης, παρόλα τα τεχνικά προβλήματα που αντιμετώπισε το Mitsubishi evo που οδηγούσαν.
Ζούνης

Κλουβάτος

Κύρκος

Ψύλλος

Νιώρας

Λευκαδίτης

Παράλληλα στον Έθνικό μας αγώνα συμμετείχαν και 26 πληρώματα στο πλαίσιο των πρώτων 2 γύρων του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ(Το πρώτο Σκέλος του Σαββάτο μέτραγε ως ο πρώτος γύρος και ολόκληρο το τρίτο σκέλος του αγώνα ,προσμέτρησε στο 2ο γύρο του Πρωταθλήματος.)

Νικητής στο σύνολο του <<ελληνικού>> Ακρόπολις(και στο πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος) ήταν ο Λάμπρος Κύρκος με συνοδηγό τον Γιώργο Πολυζώη,όντας 2ος και στο 2ο γύρο του Παν.Πρ.Ρ.,οδηγώντας ένα Mitsubishi evo.

2οι στο διήμερο αγώνα ήρθαν οι Δημήτρης Ψύλλος-Κώστας Κόντος με Mitsubishi evo X (παίρνοντας παράλληλα τους βαθμούς της 2ης και 3ης θέσης των 2 γύρων του Παν.Πρ.Ρ. αντίστοιχα),παρόλο το πρόβλημα που αντιμετώπισαν στο τούρμπο κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

3οι στο διήμερο αγώνα τερμάτισαν οι πρώτοι Έλληνες του Ράλλυ Ακρόπολις Θέμης Χαλκιάς-Λεωνίδας Μαχαίρας,παίρνοντας τους βαθμούς του 3ου και 5ου στους πρώτους 2 γύρους του Παν.Πρ.Ρ. αντίστοιχα.

Οι Γρηγόρης Νιώρας- Κώστας Κακαλής με subaru Impreza κέρδισαν τους βαθμούς του πρώτου στο 2ο γύρο του Παν.Πρ.Ρ.,αλλά στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο γύρο ,εγκαταλείποντας από έξοδο στη πρώτη ειδική του σκέλους του Σαββάτου.

Στην Κατηγορία F2 νικητές του 2ήμερου αγώνα αναδείχτηκαν οι Σάββας Λευκαδίτης-Βαγγέλης Άκρατος με Peugeot 206 kit car,κερδίζοντας παράλληλα τους βαθμούς του πρώτου και του 2ου στο 1ο και 2ο  γύρο του Παν.Πρ.Ρ. αντίστοιχα.

2οι κατηγορίας F2 τερμάτισαν οι Γιάννης Γιώτης-Γιώργος Βότσης με Hyundai Accent,τερματίζοντας 2οι και 3οι στους 2 γύρους του Παν.Πρ.Ρ.

3οι στην F2 τερμάτισαν οι Δημήτρης Παπαδημητρίου- Βασίλης Μπασιούκας με Toyota Yaris.

Οι Χάρης Καλτσούνης-Ανδρέας Περίδης με Opel Corsa S1600 κέρδισαν την F2 την δεύτερη μέρα του διήμερου Αγώνα παίρνοντας και τους αντίστοιχους βαθμόυς ,ενώ εγκατέλειψαν την πρώτη μέρα.

Τους βαθμούς του 3ου F2 στο σκέλος του Σαββάτου καρπώθηκαν οι ¨RO-NI¨ -Νίκος Ιντζόγλου με Ford Fiesta ST. 

Αποτελέσματα των 2 σκελών ξεχωριστά, αλλά και του 2ήμερου αγώνα μπορείτε να βρείτε στο www.ethea-live.gr

Συγχαρητήρια σε όλα τα ελληνικά πληρώματα που συμμετείχαν σε ακόμα ένα κλασσικό, σκληρό Ράλλυ Ακρόπολις!