Back to Top
 
 
Επάνοδος του R40 με μεταφορά σε νέα πλατφόρμα (19 Μαρ 2017)

Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια :)

Αυτοκινητιστικη Λεσχη Πτολεμαιδας- Δελτιο τυπου

  • dukes racing
  • Συντάκτης θέματος
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
12 Χρόνια 1 Μήνας πριν #12711 από dukes racing
Φίλες και φίλοι,
αγαπητά μέλη της Αυτοκινητιστικής Λέσχης Πτολεμαïδας.
Σας ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια με στηρίζετε και καταφέραμε να κάνουμε τόσα πολλά μαζί.
Την Δευτέρα 5 Μαρτίου αποχώρησα και ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ από την θέση του προέδρου και του Δ.Σ. της Α.Λ.Π.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑ για τους παρακάτω λόγους:

1) Την αμφισβήτηση και απαξίωση του θεσμού του προέδρου μετά από δημοκρατικές διαδικασίες και επανεκλογή μου στις 22 Ιανουαρίου 2012 όπως ορίζει το καταστατικό.
2) Την συναίνεση και επιρροή από παλαιότερο Δ.Σ. και την μη αποδοχή του προσώπου μου στη θέση του προέδρου.
Την μη λήψη των αναγκαίων πειθαρχικών διαδικασιών που προβλέπονται βάση καταστατικού.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ μετά από 4η συνεχόμενη εκλογή μου στο Δ.Σ. της Α.Λ.Π., αρχικά από τη θέση του αντιπροέδρου το 2005 και στην συνέχεια από το 2007 έως και σήμερα στη θέση του προέδρου, εξαντλώντας όλα τα χρονικά περιθώρια που έδωσα με την πίστη και την ελπίδα.

Παρόλη την προσπάθεια που καταβάλαμε αυτά τα χρόνια και αποδείξαμε με τα έργα και τους αγώνες μας, κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και προσπαθούν να σαμποτάρουν κάθε προσπάθεια και αφού αποτύχουν, προσπαθούν να καπηλευτούν τις επιτυχίες του συλλόγου μας.
Στην αρχή δεν αντιληφθήκαμε το παραμικρό εξαιτίας του παρορμητισμού και του ενθουσιασμού μας, αλλά εδώ και 3 χρόνια που πέσανε οι μάσκες, αποκαλύφθηκε ο δόλος και η προσπάθεια να εκτροχιάσουν την πορεία μας ως Δ.Σ.

ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ διότι δεν μπορώ να απαρνηθώ τα πιστεύω μου, τους αγώνες μου και το μεγάλο εγχείρημα (Πίστα Μηχ/του Αθλητισμού) που πλέον λίγοι το πιστεύουν. Δεν μπορώ να κοροïδεύω τα μέλη μου, τους συμπολίτες μου και αγωνιζομένους, φέρνοντας το νέο και το φρέσκο, ενώ εξακολουθεί το παλαίο και σαθρό διατελεσαν Δ.Σ. να προσπαθεί να κινεί τα νήματα, να επηρεάζει το νέο Δ.Σ. και να είναι μόνιμα τροχοπέδη στην πορεία της λέσχης.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να συννενώ σε ένα θέατρο που θέλουν να στήσουνε κάποιοι και το Δ.Σ. να είναι διακοσμητικό και πιόνια.
Σήμερα αντιλαμβάνομαι ότι στην Α.Λ.Π. σαν σύλλογος δεν θα έπρεπε να υπάρχει διαχωρισμός και ίντριγκες, παρ’ όλα αυτά κάποιοι παλαιοί που διατέλεσαν από το προεδρείο της Α.Λ.Π. κατά το παρελθόν, έβαλαν το χέρι τους ώστε να φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο.

ΑΡΝΟΥΜΑΙ να είμαι συνένοχος και να χαθούν τα κεκτημένα που με τόσους κόπους κατακτήσαμε.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΣΕΡΣΕΜΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Συντονιστές: glfrallycardspaskalip
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.272 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ