Μετά από δέκα χρόνια συνεχούς λειτουργίας, η πλατφόρμα στην οποία στηρίζεται το R40 και το φόρουμ μας ανανεώθηκαν στην τελευταία τους έκδοση. Έτσι θα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε με τις τελευταίες ευκολίες που προσφέρουν οι νέες εκδόσεις της πλατφόρμας και για τα επόμενα 10 χρόνια
παιδιά για την ξεμπαζομένη άσφαλτο εγώ φταίω...ζητάω απο όλους συγνώμη...αλλα δεν φταίω κι εγω!είναι πολύ δυνατό το εργαλείο...ροπιάζει πολύ και ξηλώνει τα πάντα στο περασμά του...και πάλι συγνώμη
Παρακαλούμε Σύνδεση για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
παιδιά για την ξεμπαζομένη άσφαλτο εγώ φταίω...ζητάω απο όλους συγνώμη...αλλα δεν φταίω κι εγω!είναι πολύ δυνατό το εργαλείο...ροπιάζει πολύ και ξηλώνει τα πάντα στο περασμά του...και πάλι συγνώμη
Η απορία μου είναι, αυτά τα ταλαίπωρα τα λάστιχα πώς αντέχουν σε όλα αυτά? (Και εννοώ όλους τους τετρακούνητους, όχι μόνον εσένα).
Last edit: 16 Χρόνια 3 Εβδομάδες πριν by HYPERION.
μήπως, λέω μήπως έχουμε υπερβολικά πολλές φωτογραφίες από τον αγώνα! χαμός !!!
έκατσα πόση ώρα κοιτούσα (να δω και τις καινούργιες του Πασχάλη) και πραγματικά έχουμε.. άσωτες!!! (να πούμε και κάνα Κοζανιώτικο..)
μήπως, λέω μήπως έχουμε υπερβολικά πολλές φωτογραφίες από τον αγώνα! χαμός !!!
Ναι Νίκο, είναι αλήθεια.
Και γω το παρατηρησα και ευχαριστούμε πολυ (εκ μέρους της Λ.Α.Βέροιας). Επίσης ενα μεγάλο \"ΜΠΡΑΒΟ\" στα παιδιά (με τυχαια σειρα Τάσο, Ανδρέα, Πασχάλη) που έκαναν τοση καλή δουλειά.
Επίσης ενα μεγάλο \"ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ\" στον Τάσο για την σουπερ ιδέα να φέρουμε πληρώματα από το εξωτερικό (Βουλγαρία).
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα...
Θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ! ! !