Πολύς ο κόσμος στην εκκίνηση
Πολύς ο κόσμος στην εκκίνηση
Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πανηγυρική εκκίνηση του 35ου Ράλλυ Θερμαικού. Σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα με πολύ κόσμο στην παραλία των Νέων Επιβατών, πήραν εκκίνηση τα 21 (τελικά) πληρώματα που θα συμμετέχουν αύριο στον αγώνα.

Πυροτεχνήματα, δυνατή μουσική, και φυσικά ο ξεχωριστός ήχος των αγωνιστικών συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, η οποία όμως, δυστυχώς στιγματίστηκε από τα πολύ λίγα αγωνιστικά που πέρασαν την ράμπα!

Οι Στρατέλης/Γαγάκας στη ράμπα
Οι Στρατέλης/Γαγάκας στη ράμπα
Ακόμα περισσότερες απώλειες στην λίστα συμμετοχών σήμερα, αφού στις ήδη γνωστές από τις προηγούμενες μέρες των Αθανασσούλα-Μουζάκη, Κουτσμανή-Μαύρου, Χατζηγάκη-Κλιάφα, προστέθηκαν και αυτές των Κύρκου-Πολυζώη, Σταυριανουδάκη-Κονδύλη, Οροιλίδη-Κίτσου, και Βασίλη-Βαρδακαστάνη οι οποίοι δεν παρουσιάστηκαν στον Τεχνικό Έλεγχο του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις εντυπωσιακές, ομολογουμένως, εγκαταστάσεις του ιδιωτικού ΚΤΕΟ της Express Service στην περιοχή της Θέρμης.

ImageΑυτό που μένει λοιπόν είναι να ευχηθούμε να έχουμε μια επιτυχημένη επιστροφή στο χώμα για την περιοχή μας αύριο, να έχουμε έναν αγώνα χωρίς προβλήματα και ο καιρός να μας κάνει το χατήρι ώστε και τα πληρώματα και οι θεατές να ευχαριστηθούν τις πανέμορφες χωμάτινες ειδικές διαδρομές του αγώνα.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!